Dijous, 16 Octubre 2014 17:17

El Centre d'estètica Vida, Estètica i Benestar

joomplu:7117

Un any després de la seva obertura al Carrer d’Argentona, el centre d’estètica i de benestar ‘Vida’ segueix fent honor al seu eslògan -“Deixa’t mimar’-, amb les últimes novetats en estètica i benestar personal.

 Destaquen, en el seu objectiu per donar les millors opcions per a cada tractament, l’última novetat en el sistema IPL -o Llum Polsada Intensa- per oferir una fotodepilació ràpida i segura que, amb la tecnologia multi-puls, garanteix seguretat i comoditat pel client evitant que la pell agafi temperatures molt elevades. El centre d’estètica celebra el seu primer aniversari, també, amb la incorporació d’un altre sistema d’estimulació regenerativa, una exclusiva tecnologia d’avantguarda -a través de radiofreqüència, electro-estimulació i lipolaser- que ofereix un efectiu sistema de rejoveniment facial, reducció de volum, remodelació o reafirmació corporal.

En aquesta línia, a Vida s’hi pot trobar una àmplia oferta, amb serveis complementaris com maquillatge, quiropòdia, teràpies de benestar, osteopatia, tractaments facials i corporals o micropigmentació.

A Vida tenen clar que el més important és el client i, per això, ofereixen un tracte personalitzat per a tot aquell que es posa en les seves mans. “Cada persona que entra per la porta és única, els fem un diagnòstic previ personalitzat per estudiar el tractament que se li ha de fer i el tractem de forma específica”, explica la Vicky, la responsable de Vida, Estètica i Benestar.

joomplu:7118

VIDA, ESTÈTICA I BENESTAR
c/Argentona, 73 - baixos. Mataró
Tel. 93 757 83 66