Divendres, 17 Gener 2014 11:30

Fitness Factory: Quotes "low cost"

joomplu:848

Fitness Factory ofereix el seu nou "Basic Factory" per poc més de 20€ de quota

S’han acabat les excuses! Cada vegada són més els centres esportius de la ciutat que ofereixen quotes ‘low cost’, preus més baixos i assequibles per a tothom.

Ho heu llegit per activa i per passiva. Amb l’inici de l’any és un bon moment per fer-se uns bons propòsits i canviar els nostres hàbits menys saludables. Una bona manera de sentir-se millor amb un mateix és l’exercici físic que ens ajuda a estar en forma i netejar el nostre cos de toxines, a més de descarregar l’adrenalina i alliberar-nos de l’estrès de la feina. La butxaca, però, és el principal problema a l’hora de decidir apuntar-se a un gimnàs. Tenint en compte la situació actual, cada vegada són més els centres esportius que ofereixen quotes ‘low cost’, preus més baixos i assequibles per a tothom.

Un dels gimnasos més coneguts de la ciutat, Fitness Factory, ha decidit apuntar-se a aquest nou tipus d’espais esportius amb el seu nou Basic Factory, un espai a pocs metres del centre original, al Camí Ral, que per poc més de 20 euros de quota ofereix 2000 metres quadrats d’instal·lacions. Més de 200 equips i maquinària de fitness conviuen en el nou espai amb més de 160 metres quadrats de zona de pes lliure.

Amb aparcament gratuït per a tots els abonats, aquesta nova opció d’exercici a la ciutat dóna també la possibilitat de gaudir per 3 euros de les sessions guiades habituals que ofereix Fitness Factory, així com de la piscina i tot amb un pla d’entrenament personal gratuït.

joomplu:849
Els diners ja no són una excusa per no posar el cos a treballar i a suar. Propostes com aquesta són una molt bona solució per començar l’any amb ganes i força i sense patir per gastar massa.
Mantenir a ratlla la butxaca és també un altre dels propòsits habituals de cada principi d’any i amb propostes i solucions com aquesta es pot mantenir sense deixar de cuidar-se.

·Sense compromís de permanència
·2000 metres quadrats d’instal·lacions
·Pla d’entrenament gratuït
·Poc més de 20 euros al mes
·Aparcament gratuït

FITNES FACTORY
Camí Ral, 44 - Mataró.
Telf: 937 575 900
www.gimnasiomataro.com