Dilluns, 13 Gener 2014 10:56

Onacústica: El millor per l’oïda

joomplu:844

L’any 2006 va néixer a Mataró Onacústica, un centre auditiu nascut de les experiències professionals de Pau Martín i Lucas Xirinachs. Des de la seva aparició, Onacústica ha ajudat ja a centenars de persones. Pau Martín ens explica la filosofia i els principals serveis d’Onacústica.


Què diferencia Onacústica d’altres serveis auditius?

Volem oferir un servei molt personalitzat, que el pacient no adquireix simplement un audiòfon sinó que aconsegueix sentir-hi i sentir-se bé.

I com s’aconsegueix aquest resultat?

En la primera visita realitzem una anamnesi per a fer una valoració psicològica, a més d’un estudi auditiu complet. A partir dels resultats, li recomanem els models més adequats pel seu cas i pot provar i comparar entre diferents models per així poder decidir quin és el que millor s’adapta a les seves necessitats.

S’acompanya al pacient?

Sí. A partir de la tria de l’audiòfon i de la seva adaptació, s’inicia una graduació de l’aparell d’una durada diferent segons cada cas. A més de la graduació també “acompanyem” el pacient en el seu aprenentatge. El que fem a mesura que s’acostuma al nou aparell i comença a sentir-hi és reeducar. El món té una gran quantitat de sons i el que fem és ensenyar a reforçar els sons principals dels secundaris.

Igual d’important deu ser el seguiment un cop adaptat l’audiòfon.

Proposem revisions trimestrals per anar fent petites graduacions a mesura que el pacient ja viu una vida normal amb l’aparell. A més, el nostre servei integral està a la seva disponibilitat per resoldre qualsevol problema quan sigui. A més, proposem un control audiomètric a l’any.

A qui van adreçats els tractaments?

Tenim uns centres preparats per a qualsevol tipus de prova o adaptació tant per a adults com per a infants. A més d’un ampli servei de logopèdia.

ONACÚSTICA MATARÓ
Rda. Prim, 78 - Mataró
Tel. 93 799 96 92