Divendres, 29 Novembre 2013 13:04

ISSA, també asseguradora

joomplu:807

El Centre Mèdic fundat el 1935 és també l’únic centre de la comarca que pot oferir assegurances de salut amb centre mèdic propi

La ISSA és, potser, la clínica més coneguda de Mataró en general i del centre en particular. El que menys gent coneix, però, és que també és una asseguradora mèdica, un servei que només ISSA a tota la comarca pot oferir comptant amb centre mèdic propi. ISSA ofereix assegurances de salut d’àmplia gamma, amb diverses ofertes adaptades als diferents perfils i diferents nivells tant de preus com de serveis. A més, les seves pòlisses inclouen acupuntura i homeopatia, dues modalitats habitualment excloses en els plans de salut, i que ISSA realitza al seu centre mèdic del Carrer Nou, on acull les oficines i la majoria d’especialitats mèdiques. Tot i això,  també treballa de forma concertada amb altres centres de referència nacional com Dexeus, Clínica El Remei o Clínica Sant Jordi.

 

ISSA MINI a preu reduït

Una de les darreres novetats és ISSA MINI a preu ajustat, una assegurança amb un quadre mèdic que cobreix els propis centres ISSA i Medisalut. Per una quota de 18,90 euros tens tota la plantilla de professionals propis a disposició. Tot i això, el producte estrella de tota confiança segueix sent ISSA 10, el pla complet de salut a un preu molt competitiu.

ISSA és un centre mèdic de prestigi obert el 1935 que vol ser l’asseguradora de confiança de les famílies mataronines amb la proximitat i flexibilitat amb l’usuari com a base.

I.S.S.A. Centre Mèdic
Carrer Nou, 46-48. 08301 - Mataró
Telf: 93 790 22 14 - 93 790 13 32