Divendres, 29 Novembre 2013 11:45

Clínica Mármol: “El Centre és la gran alternativa a Mataró Parc”

joomplu:806

Entrevista a l’odontòleg Pablo Mármol, amb consulta al barri des del 1998

Qui és Pablo Mármol i quan vas arribar al Centre de Mataró?
Sóc odontòleg i vaig arribar a Espanya el 1986. Des del 1998 que vaig obrir la consulta a Mataró, en el mateix edifici on sóc ara. Primer vaig estar al segon i després vaig comprar l’entresòl per establir-hi la clínica.

Què et va fer decidir?
La puixança econòmica que hi havia i també la proximitat del mar. La veritat és que vivint a prop del mar la gent és més oberta i transparent. Això es nota. He treballat en ciutats interiors com Vic, Manresa o Terrassa i la gent aquí és molt més oberta. Això és el que m’agrada més de Mataró i pel que em vaig establir al Centre i m’hi penso estar fins que em jubili.

I del Centre, què és el que t’agrada més?
Tot l’entorn de Mataró, amb els bars i l’ambient m’agraden molt. Hi ha molts negocis, molts restaurants, és una zona molt viva i això fa que com a zona per treballar-hi i viure-hi valgui molt la pena.

Què és, en canvi, el que t’agrada menys?

La falta d’aparcament sempre es diu però és totalment real. A nosaltres ens passa amb la gent que ve a la consulta que han de pagar sí o sí per aparcar i a més a més han d’anar a aparcaments subterranis, pel que ni tan sols hi ha zona blava. També em queixaria dels carrers tallats: aquí al centre hem estat més d’un any amb el Carrer de Sant Antoni tallat i la veritat és que afecta molt a la mobilitat general de tota la zona. A més la policia hi ha dies concrets que tallen alguns carrers i la veritat és que molesta el trànsit.

Recomanes el Centre?
Totalment. El Centre està ple de possibilitats i és la gran oportunitat per tot el comerç que treballa de cara al públic.A Mataró hi ha dos grans pols d’atracció de gent: Mataró Parc i el Centre. El Centre és l’altra gran potència.Tant el Mataró Parc com el Centre tenen gent de sobres.

CLINICA DENTAL MARMOL
Camí Ral, 377. entlo. 2ª (Pl.Sta. Anna) Mataró:
Telf: 93 755 30 95