Dijous, 28 Novembre 2013 17:46

Push Up: Una nova manera de posar-se en forma

joomplu:798

El centre de Mataró compta amb un nou espai d’activitats esportives dirigides exclusivament a les dones, amb un gran ventall de possibilitats per tonificar i aconseguir un cos saludable.

A Push Up ofereixen activitats divertides i dinàmiques per a tots els gustos i amb una gran varietat d’horaris a triar. Et sentiràs a gust fent exercici, ja que és una manera divertida de desconnectar i gaudir, cuidant la teva forma. Hi trobaràs de tot, des de classes de gimnàs suau i estiraments, fins a activitats de més intensitat i més específiques com combat, circuit trainning, dance, GAC, Step, Pilates o l’última moda en classes dirigides, Zumba.
Si estàs perduda i no saps per on començar, cap problema. El centre ofereix serveis d’entrenament i assessorament personalitzats adaptant-se als teus objectius. I ho pots complementar amb serveis de dietètica i nutrició.

A la seva pàgina web podràs trobar els serveis que ofereixen, amb una taula de les activitats dirigides per poder planificar el teu dia a dia.  I per la butxaca, no pateixis. Push Up ofereix preus per a totes les butxaques, pots provar els serveis en bons de 10 sessions per menys de 50 euros i quotes amb preus “low cost” per 26,95 euros.

PUSH UP
c/Lepanto, 27-29
08301- Mataró
Telf: 93 169 55 69 - 617 631 541
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  -  www.pushup.es