Dilluns, 18 Novembre 2013 16:12

Residència el Mirador: Atenció Centrada en la Persona

joomplu:781

L’atenció a les persones que viuen a residències ha canviat molt en els darrers anys.

Els models biomèdics, més centrats en les dificultats de les persones, han anat deixant lloc a models en els quals es prioritzen més les capacitats i voluntats, i que s’adapten a les necessitats i potencialitats, respectant els individus com a membres lliures i protagonistes de les seves pròpies vides.

joomplu:782

A la Residència i Centre de Dia El Mirador de Mataró, vinculada a Fundació Vella Terra, el Model d’Atenció Centrada en la Persona, ens possibilita elaborar plans d’atenció individualitzats, en sintonia amb les necessitats canviants de les persones. Transformem els espais per tal de garantir calidesa, familiaritat i humanitat, prioritzant la personalització de les habitacions i espais comuns. Adaptem els horaris, per tal de satisfer al màxim les preferències de cada persona. Som un centre obert i integrat a l’entorn, i estem capacitats per oferir assessorament a les famílies i a la llar.

Entenem que l’ingrés a la residència no ha de suposar en cap cas un trencament, sinó, ben al contrari, una continuació del projecte de vida de cada persona. Per aquest motiu, les nostres activitats es basen en cada història de vida i ajuden a la millora del benestar dels nostres usuaris.

joomplu:783

Residència i Centre de dia El Mirador
c/Capcir, 90. 08304 - Mataró
Telf: 93 790 15 36
(Urbaniz. Can Quirze)
www.residenciaelmirador.es