Dilluns, 18 Novembre 2013 11:40

Korr Mataró - Gabinet d’estètica científica i osteopatia

joomplu:766

En la línia que caracteritza el gabinet d’estètica científica i osteopatia Korr, aquest centre disposa els darrers temps d’una maquinària revolucionària en el camp de la depilació: el làser LightSheer Duet.

LightSheer Duet, la depilació més ràpida, neta i duradora

joomplu:764

Es tracta d’una tecnologia nova amb làser de diode que suposa un seguit d’avantatges respecte altres tipus de depilació làser en quant al manípul. Amb el làser LightSheerDuet es produeix una succió a la pell que és qüestió de mil·lèssimes de segon i, alhora, el làser arriba més produndament que altres tipus ja que arriba a fulículs pilosos que abans quedaven fora de l’abast del làser.
El làser LightSheerDuet és indolor i és més polivalent perquè es pot treballar amb pells morenes i negres. Respecte les pells bronzejades, ja les pot treballar sols una setmana després d’haver estat exposades al sol, un temps molt menor a les altres tècniques. El làser LightSheer Duet ofereix més variants d’aplicació gràcies al doble manípul, un de més petit per a depilacions de zones més concretes com pot ser la facial i un de novedós i gros que permet que zones àmplies com poden ser unes cames puguin estar llestes en 30 minuts, la meitat de l’establert en altres depilacions làser.

És una tècnica més neta, més ràpida, no requereix gel i és indolora. També és una tècnica més duradora ja que els resultats duren 3 mesos, un marge del doble de temps entre sessió i sessió que el comú.

Korr
aposta sempre per la millor maquinària, estant al dia de les innovacions i les novetats en equips de depilació làser, corporal, facial i osteopatia. Sempre en mans de primeres marques del sector.

KORR
korrmataro.cat
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.