Dijous, 05 Mai 2011 09:32

King’s Dreams es reinventa

El King’s Dreams de Mataró, conegut popularment com “Los Picapiedra”, ha fet un canvi en la seva oferta picant l’ullet al seu sobrenom, ja que els seus responsables han instal·lat un parc infantil al seu saló interior ambientat en la popular sèrie d’animació dels anys 60. Aquesta nova atracció destinada als més petits està homologada i compleix totes les normatives de seguretat, i és una instal·lació d’uns quatre metres d’alçada amb tres plantes al seu interior, amb entreteniments d’allò més variats. Aquesta novetat facilita a totes les parelles o grups d’amics que vulguin anar dinar o sopar amb els seus fills, ho puguin fer en un entorn on també els petits de la casa s’ho passin bé i no se sentin desplaçats. Per això també han canviat l’horari del dissabte, i ara obren a les 11 del matí, quan abans només obrien a la tarda. El parc infantil també està obert entre setmana a partir de les 12 del migdia, i per tant es pot anar a berenar amb els fills i tenir-los ben entretinguts.

joomplu:184

 

Incopora un parc infantil i modifica l’horari dels dissabtes per poder acollir festes de matí

 

Ara el King’s Dreams és un lloc ideal on organitzar festes d’aniversari, sense demanar un mínim d’assistents, ja que a més de tenir l’entreteniment assegurat hi ha diversos menús molt complets que a més del menjar a triar, les patates, la beguda i el postre inclou també pastís, llaminadures i un regal, tot per un preu molt econòmic. A més també tenen menús pels adults que assisteixin a la festa perquè ells també puguin gaudir-ne. Per altra banda segueixen oferint el “Happy King’s”, un menú en el que es pot triar entre hamburguesa, frankfurt o “nuggets” de pollastre, incloent postre, beguda i un obsequi en forma d’una petita joguina. Cada mes canvia el producte de regal per tal que els nens i nenes puguin col·leccionar-los.

joomplu:185

Varietat d’entrepans

Recordem també que és un establiment especialitzat en una gran varietat d’entrepans –a la seva carta en podem trobar un centenar– amb més de deu anys d’història i que segueix oferint una carta molt àmplia sense deixar de donar un servei ràpid i atent com sempre. El gran nombre d’entrepans que ofereixen es deu a que tenen també una gran varietat, des d’entrepans combinats a sandvitxos de tres pisos, passant per entrepans d’hamburguesa, de frankfurt o de baguette. Si no ens ve de gust optar per una de les seves opcions amb pa sempre ens queden els plats combinats, les tapes –assortit de salsitxes, pinxos, patates braves, calamars…–, les amanides, les pizzes o els plats de pasta. A més és un lloc ideal per anar a veure els partits de futbol, ja que disposen d’una gran pantalla de 3x3 metres, i també muntaran una terrassa d’hivern coberta amb calefactors.

joomplu:186

King’s Dreams
Adreça: Carrer de Pablo Iglesias, 18, Mataró.

Tel. 93 758 82 10

Obert de dilluns a dijous de 7:30 del matí a 12 de la nit, divendres fins les 2 de la nit i dissabte d’11 del matí a 2 de la nit.

Diumenge tancat, excepte esdeveniments especials i festes concertades.