Dijous, 04 Setembre 2014 17:00

Dolç Teatre

joomplu:917

“Dolç Teatre” és una nova manera d’entendre el negoci del dolç amb una base molt clara: la sinergia entre marques. Aquest nou “shopping concept” obre les seves portes en un format de botiga i zona amb degustació a la Riera, 61 de Mataró.

El primer espai de “Dolç Teatre” va obrir les seves portes l’any passat a Madrid, ara a Mataró s’aposta per un espai molt més complet amb una zona de taules, per a trobades de matí o tarda i amb zona de botiga a la part central de l’establiment, amb una ambientació acurada per poder gaudir dels dolços tot acompanyant un bon cafè, te o gelat.

 

“Dolç Teatre” uneix l’experiència de tres empreses de referència del sector del dolç. Casa Graupera amb 119 anys d’història fent Neules, ha revolucionat el món de les Neules amb la creació de les Joies Gastronòmiques presents ja en mercats tan competitius com el Nord-americà, Japonès o Xinès; Cudié, present en l’exigent mercat dels Emirats i sempre al cap de la innovació i el disseny en l’àmbit de les Catànies, i Petit Plaisir, un dels referents en el mercat de la xocolata d’estil Belga amb sis botigues repartides entre Barcelona, Girona, Oviedo i Santander.

Amb l’objectiu de consolidar un model de negoci dinàmic i flexible al llarg dels pròxims anys, amb l’obertura de nous espais, per ara, Dolç Teatre es pot gaudir a Mataró en un espai tranquil, d’ambient acollidor, on degustar un bon cafè acompanyat de les neules i els bombons més originals. I no només això, sinó també refrescar-se amb una copa de gelat acompanyada de deliciosos productes del dolç que també podreu trobar a la venda.

 


A Dolç Teatre trobareu també els millors dolços regals per assaborir o compartir en ocasions especials. Esmorza o berena a molt bon preu i gaudeix de les seves especialitats.


Dolç Teatre
La Riera, 61 - Mataró
Tel. 931 93 43 65
Obert tot l’any de 9:00h a 13:30h i de 16:30h a 21:00h.
Tancat diumenge tarda i dilluns mati.