Dilluns, 17 Febrer 2014 10:51

Restaurant U.R. Laru

joomplu:891

Amb nova direcció des d’aquest estiu –el Francisco del Sergana, entre d’altres– i obert a tot el públic, el restaurant de la U.R. Laru és una magnífica opció per menjar envoltats de natura, en un entorn privilegiat, però a tan sols 5 minuts de la ciutat.

És un lloc ideal per organitzar-hi banquets i celebracions de tot tipus –des de comunions a casaments, passant per aniversaris, comiats de solter o trobades d’empresa–, ja que s’hi està molt tranquil i té una capacitat per a unes 120 persones.

joomplu:892

Entre setmana tenen un menú molt interessant de cuina de mercat casolana per tan sols 8,50€, el dissabte per 9,50€ i diumenge i festius el menú és de 12,50€. Per aquest preu hi trobem plats tan atractius com musclos a la marinera, pèsols amb sèpia, carpaccio de tomàquet amb formatge de cabra, sopa de peix, “xurrasco” a la brasa, llobarro a la brasa o suquet de rap, entre d’altres.
El bacallà és un altre dels plats estrella de la casa, com encebat o a la “musselina” d’all, així com els arrossos, tant a la marinera com caldós.

joomplu:893

El cap de setmana també fan esmorzars de forquilla, amb plats com galtes al forn, braó, co­nill, sèpia o calamars, i fins a una dot­zena d’opcions diferents, per tan sols 8€ amb la beguda i el cafè inclosos. A més tenen una extensa carta de brasa, tot i que al menú ja acostumem a tenir un parell d’opcions, i encara més als esmorzars de forquilla.
S’ha de tenir en compte que tenen un pàrquing gratuït propi, de manera que no ens hem de preocupar de l’aparcament i segons com ens surt millor que moure’ns per dins de la ciutat.
De dilluns a divendres el bar de baix, a la primera planta, està obert fins a les 12 de la nit amb carta d’entrepans, tapes i amanides.

Paella marinera

joomplu:894

Preparació: Sofregim la ceba i el pebrot amb una mica d’oli, i una mica més tard el tomàquet. Quan tenim el sofregit al punt, afegim la sèpia i la saltegem. Llavors tirem el fumet de peix –que haurem preparat anteriorment– i afegim l’arròs, els pèsols, els musclos i les gambes. Ho posem al punt de sal i deixem coure durant uns 18 o 20 minuts.

Ingredients:
- Ceba
- pebrot verd i vermell
- tomàquet
- sèpia, gambes i musclos
- pèsols
- arròs
- fumet de peix.

Beguda recomanada:

joomplu:895

Les sangries de la casa, tant de vi com de cava, a uns preus molt atractius de 9€ i 11€ respectivament.

U.R. LARU
Riera de Can Gener s/n
08304- Mataró
T. 93 790 52 01
Horari de dimarts a divendres de 12 h a 16:30h.
Dissabtes, diumenges i festius de 9h a 17h.
Facebook: Restaurant UR Laru