Divendres, 11 Març 2011 10:43

Blub

Neix un nou concepte d’oci a la nit mataronina i maresmenca. El Blub Lounge no és només un bar de copes, ni un restaurant, ni una discoteca, es tracta de totes tres coses sumades a la perfecció en un nou espai exclusiu i selecte. Un concepte inèdit fins ara a la comarca del Maresme.

joomplu:19

Blub Lounge, un nou concepte de local d’oci per a la nit del Maresme

joomplu:18

 

 

Situat al Polígon Pla d’en Boet, molt a prop de la discoteca ‘La Cova’, el Blub Lounge ofereix tres ambients molt diferenciats de dimecres a diumenge dins un espai amb una decoració acurada, exclusiva i espectacular que recorda al fons marí. De les 18:00 a les 21:00h és el lloc ideal per anar a prendre una copa i relaxar-se després de la feina, d’una dura jornada laboral. Un punt de trobada on poder gaudir de vins,  caves i un gran assortit de licors, així com de les degustacions en forma de tapa preparades per l’exquisida cuina del restaurant.
La cosa canvia cap a les 21h, quan s’obre al públic la part del local dedicada al menjador, on els comensals podran gaudir d’una carta amb plats típicament mediterranis innovats a l’estil més avantguardista. I diumenge, un extra, el sopar va acompanyat d’actuacions de Jazz en directe.

Bar de copes, restaurant i discoteca en un únic i exclusiu local a Mataró

joomplu:20

Finalment, al voltant de la mitjanit, el menjador recull les seves dependències i deixa pas a les sessions de música més actual per acabar de passar la nit amb el millor ambient. El recinte del Blub és ple de possibilitats. Les seves dimensions, la seva distribució, la disponibilitat de pantalles planes i projectors, el fan ideal per a la celebració de festes privades, reunions de feina o sopars de grup.
El proper dissabte dia 27, vine a descobrir l’ambient del Blub en l’exclusiva festa ‘Hendrick’s’. La selecta ginebra celebra el casament de Lady Hendrick’s i Mr Cucumber. Prepara’t per endinsar-te en un món de glamour i grans sorpreses