Divendres, 03 Juny 2016 11:09

Gestoria Barceló, experiència i confiança

joomplu:14240

Aquesta setmana ha començat la campanya de la renda i la fiabilitat i l’aval històric de la Gestoria Barceló és garantia del millor resultat.  El nom de Barceló s’associa per mèrits propis a principis com els de l’honestedat i responsabilitat, que guien l’activitat de la Gestoria en tots els àmbits que toca. Barceló s’especialitza com a gestoria administrativa, assessoria fiscal, assessoria laboral, assegurances, assessoria jurídica i serveis immobiliaris.

La fiabilitat de Barceló no radica únicament en la seva permanència des de 1957. La Gestoria ha anat evolucionant i creixent, esdevenint una empresa amb 17 professionals dels diferents àmbits, especialment arrelada a Mataró i el Maresme.

Des de la Gestoria Barceló s’aposta pel tracte personalitzat, directe i de confiança dels tècnics professionals perquè no hi pugui haver cap error, sobretot en els esborranys que s’han de confirmar aquests dies. Barceló et planifica i t’assessora en l’àmbit fiscal, tràmits amb hisenda, així  com recursos i inspeccions, comptabilitats, liquidació de tots els impostos a les persones físiques i jurídiques o transmissions patrimonials.

Novetats per a aquest any

Per a aquesta renda els qui hauran de parar atenció seran els que cobren lloguers d’habitatges i que els tenen arrendats a menors de 30 anys amb uns ingressos determinats. A aquesta situació, fins ara es bonificava el 100 per cent a l’hora de tributar renda, però aquest any s’ha suprimit la bonificació. Els qui cobraven rendiments de capital mobiliari procedents de dividends també tenien una reducció, aquesta de 1500 euros, que també ha desaparegut.

GESTORIA BARCELÓ
Camí de la Geganta, 113, baixos - Mataró
Telf: 93 798 96 11 // 93 798 95 11
www.gestoriabarcelo.com