Dilluns, 30 Desembre 2013 14:32

Teens Center: 10 anys d’experiència de l’acadèmia del barri

joomplu:811

Entrevista a Mònica Vàzquez, encarregada de didàctica de Teens Center

• Per qui no ho conegui, què és Teens Center?
Som un centre de formació, amb 10 anys d’experiència, amb un grup de professionals multi-disciplinars, que oferim un entorn agradable de foment de l’estudi. Procurem motivar l’alumne, perquè aquesta és la clau de qualsevol procés d’aprenentatge i també que mirin de divertir-se aprenent. Busquem promoure l’autoestima de l’alumne perquè aquest aconsegueixi les seves fites. Creiem en la individualitat de l’alumne per la qual cosa treballem en grups personalitzats i programant de forma diferenciada per a cada alumne, tenint en compte les seves necessitats i aptituds.


• Quin tipus d’alumne pot comptar amb vosaltres?
Abastem tota l’edat acadèmica, des dels 3 i 4 anys fins a Batxillerat. Fem tot tipus de classes, de reforç, de tutoria, anglès, informàtica i altres de més complementàries. També fem activitats d’estiu o casals en temps vacacionals. Com a novetat, estem començant a treballar àmbits com la logopèdia per a nens i adolescents que necessitin superar trastorns en el llenguatge i la comunicació.

• Què li diries a una família que dubta si anar a l’acadèmia?
El nostre objectiu és que ens vegin com una ajuda i no com un càstig. Hi ha hagut pares que han dut els fills com a càstig i després els fills han demanat continuar. El concepte d’acadèmia potser està massa lligat a alumnes amb dificultats, quan nosaltres també treballem amb alumnes en l’àmbit de pautes, assessorament, orientació o especificitats.

joomplu:812

TEENS CENTER
c/Iluro 64, baixos (Mataró)
Telf: 93-757 31 13