Dilluns, 03 Juny 2013 08:07

Sinatra

joomplu:627

Al juny farà quatre anys que al port de Mataró hi trobem el Sinatra, l´únic karaoke amb so digital de la ciutat i amb un impressionant catàleg de més de 35.000 cançons que s’actualitza cada setmana.

Així, d'aquesta manera, a Sinatra hi trobem tant clàssics com els darrers èxits de les llistes, en qualsevol idioma, del català a l’anglès passant pel castellà, el francès o fins i tot el rús. Aquest diumenge 19 de maig, es fa un concurs de karaoke, amb l’atractiu primer premi de la participació pagada a la final Mundial, que es celebra a Finlàndia, que es pot canviar per la gravació d’una maqueta professional. Un altre dels premis és un cap de setmana per a dues persones.

joomplu:628

És un local on hi trobem un ambient acollidor, per trobar-s’hi a gust i còmode, prenent una copa tranquil·lament en bona companyia –una de les novetats és l’Aperol, un aperitiu molt de moda a Itàlia que s’està introduint a Catalunya– o demostrant les nostres habilitats musicals. Funciona també com a cocteleria, de manera que mentre gaudim de la música podem degusta un mojito de maduixa, una pinya colada o un San Francisco, entre d’altres. Cada dijous s’hi fan trobades de “singles”, amb molt bon ambient i diversió assegurada. Per altra banda, es pot reservar el local, també fora de l’horari habitual, per fer-hi qualsevol tipus de celebració, des de comiats de solter a festes infantils, passant per aniversaris. Si volem ells mateixos es poden encarregar de portar també el menjar, com per exemple un pica-pica, entrepans o un pastís. S’ha de tenir en compte que podem aparcar còmodament al mateix Port, ja que disposen de tiquets de pàrquing pels clients. En resum, una manera diferent per passar-ho bé en un lloc amb caliu, gaudint de la música.

Còctels recomanats

joomplu:630

Pinya Colada:
Un clàssic caribeny, procedent de Puerto Rico, que porta rom, crema de coco, suc de pinya i gel picat.

joomplu:631

Mojito de Maduixa:
Molt refrescant, amb rom, maduixes, soda, gel picat, sucre morè, llima i menta fresca.

joomplu:632

 

Mojito:
La versió clàssica, amb els mateixos ingredients que l’anterior però sense les maduixes.

 

SINATRA
Port de Mataró, local 31
(a la part baixa), Mataró.
Tel. 639 70 85 13
Horari: de dijous a diumenge a partir de les 22h i fins les 3h aproximadament. Juliol i Agost, obert cada dia.
www.karaokesinatra.com