Dijous, 11 abril 2013 14:51

26 Anys de l'Hospital Veterinari del Maresme

joomplu:588

"Dediquem molts recursos al pacient perquè estigui ben atès 24 hores els 365 dies l’any” Sr. Pere Guitart - Director General

Sovint desconeixem les grans virtuts i oportunitats que tenim a prop de casa. N’és un bon exemple l’Hospital Veterinari del Maresme, un centre de referència a l’Estat espanyol que arriba a un quart de segle de trajectòria fent bandera del compromís amb el client per mantenir sempre l’excel·lència mèdica en el tracte amb els animals, partint d’un staff d’autèntics professionals, la darrera tecnologia mèdica i la millor qualitat assistencial.

Fa 26 anys que va obrir aquest centre integral que dirigeix
Pere Guitart i Valls. Guitart explica que “a més de l’aposta tecnològica i de la qualitat de l’equip,  dediquem molts recursos
al pacient perquè estigui ben atès 24 hores els 365 dies l’any”.

 

L’Hospital Veterinari del Maresme va ser el primer de Catalunya en aplicar tècniques com la endoscòpia digestiva i ja fa quasi 10 anys va dotar-se del primer banc de sang de gos i gat d’Espanya. Té serveis d’UCI o un quiròfan de cirurgia cardíaca entre d’altres serveis però el que marca la diferència és l’equip de 25 professionals que té el centre amb totes les possibilitats que això obre. Les guàrdies nocturnes d’urgència, per exemple, les cobreix sempre un veterinari i un auxiliar: sempre amb l’objectiu d’estar a la millor altura possible a l’hora de la qualitat en l’atenció al client i al pacient.

joomplu:590

És una aposta segura, de qualitat i no per això prohibitiva: al contrari. Els serveis de l’HVM disposen de plans de finançament de fins a 12 mesos.
A més des de fa més d’un any, disposem de la nostra MÚTUA D’ASSISTÈNCIA VETERINÀRIA HAPPY VET; només per els nostres clients, que suposa un estalvi, d’entre un 30 i un 100% en la factura veterinària. Prova d’això és que la majoria dels clients que ja han provat la mútua, estan recomanant el seu contracte.

Per excel·lència, per tracte personalitzat, pel millor equipament i per la millor qualitat assistencial. L'Hospital Veterinari del Maresme és símbol de qualitat.

UN CENTRE PIONER... UNA TRAJECTÒRIA D'ÈXITS

joomplu:589

 

1989: 1a endoscòpia digestiva de Barcelona.
1991: 1r Doppler cardíac de Catalunya.
1992: 1a Cirurgia de cataractes per facoemulsificació de lent intraocular en un gos, a Catalunya.
2003: 1r Banc de sang de gos i gat d'Espanya.
2004: 1a Sala de crítics (UCI) de la comarca del Maresme.
2006: 1r quiròfan de cirurgia cardíaca intervencionista del Maresme.

joomplu:592

CENTRE VETERINARI DEL MARESME
Camí de la Geganta, 113
08302 MATARÓ
Tel. I tel. d’urgències:
93 799 41 02
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
www.hvmaresme.com
URGÈNCIES 24 HORES