SERVITEC MATARÓ

Adreça: Iluro 10, Bis
C.P: 08302
Ciutat: Mataró
Telèfon: 93 799 39 80
Http://www.servitec.tv

A SERVITEC som instal·ladors d'antenes parabòliques via satèl·lit i TDT (Televisió Digital Terrestre).

La nostra empresa, us proporciona tots els serveis per a la correcta recepció de Televisió Digital al vostre domicili, tant en habitatges particulars com en edificis comunitaris i d'obra nova. De la mateixa manera, SERVITEC us ofereix un servei integral d'assistència tècnica amb més de 30 anys d'experiència, que us donarà solucions a qualsevol avaria, reparació o problema de senyal al vostre habitatge.

SERVITEC, us proporciona un servei d'instal·lació, reparació i manteniment de porters automàtics i videoporters, tant en domicilis particulars com en comunitats de veïns, oficines, grans edificis i urbanitzacions.

SERVITEC és distribuïdor, instal·lador i el SAT (servei d'assistència tècnica) oficial de CANAL+ al Maresme. A SERVITEC, us podeu beneficiar de les millors promocions de CANAL+ a cada moment, i el servei integral de les nostres consultes tècniques, canvi d'aparells, comandament a distància, Instal·lacions d'Iplus, Multiplus... així com la gestió de la pràctica totalitat de serveis de CANAL+.

Has trobat algun error en aquesta entrada? Fes-nos-ho saber!